Tuesday, 12 July 2011

KEMBAR YANG MENDATANGKAN NAFSU

Cite ni terjadi pada tahun 2005, ada satu malam tu aku baru balik dari jumpe awek aku..malam tu aku kira sakit hati gak sebab tak dapat merasa puki awek aku yang tembab sebab dia tengah datang bulan..dengan kecewa aku balik...malam tu pulak family aku takde kat KL,sebab ada kenduri kat kampung...sampai je kat depan umah, aku nampak ada kereta sepupu aku...aku ingat dia datang dengan makcik aku..aku pun masuk je la umah dengan bagi salam..aku dengar suara sepupu aku kat atas...umur sepupu aku tu muda dari aku..muka macam orang hawaii,body jangan cakap la,bile die pakai baju kebaya terserlah bentuk badan die macam number 8...tetek pun comey..bontot lentik memang hot gile.....

Aku pun terus duduk kat sofa, buka la astro HBO..boleh plak time tu cite tu scene tengah bercium....awek tu punya la lawa tetek pun sedap disedut..aku terus ingat kat tetek awek aku...apalagi konek aku terus jadi keras...konek aku pun dah lama tak jumpe dengan puki kesayangan(awek aku)...aku pun cuba untuk tak nak bagi konek aku terus keras...tengah sedap2 aku tengok cite tu..sepupu aku pun turun..aku buat tak tahu je la...die terus duduk sebelah aku..punya la wangi sebab die baru lepas mandi...aku terus cium kedua-dua pipi and mulut die..memamg dari aku kecik sepupu aku ajar aku macam tu...tapi kali ni aku kiss mulut dia dengan penuh perasaan macam dalam tv tu jugak...die pun terkaku time tu lidah dia pun asik layan dengan lidah aku yang dahagakan puki...

Dekat 5 minit dia melayan lidah aku,lepas tu die terus tolong aku..dengan muka dia yang dah jadi merah kemerahan,dia tanya aku"nape hari ni kiss layan je??".aku pun jawab la dengan tanpa rase segan silu"saja je,sebab sebelum ni kiss macam tu je.tu yang arini kiss sekali dengan main lidah.."aku pun senyum...lepas dari adegan kiss tu,aku dengan dia duduk senyap je tengok tv..dekat setengah jam jugak la..tibe-tibe dia tanya aku "dah makan ke belum??".aku cakap belum, dia terus bangun and jalan ke dapur..time die jalan tu mata aku pun terus pandang tepat kat bontot dia yang lentik tu..time tu dia pakai seluar track warna putih,seluar dalam pulak warna merah..memang terserlah bontot dia...

Lepas habis je makan, dia cakap dengan aku,dia nak balik kejap lagi...sementara die tengah kemas meja aku pun naik nak mandi.sebelum aku mandi aku isap rokok dulu...habis je rokok..aku pun bukak semua pakaian aku dan terus ke bilik air yang berada dalam bilik aku tu...mase aku nak masuk bilik air aku tak kunci pintu bilik sebab dia cakap nak balik lagipun bukan ada orang kat umah...mase mandi aku konek aku terus jadi keras...aku buat tak tahu je la sebab aku malas nak melancap...

Lepas habis je mandi aku pun turun la dengan pakai boxer tanpa pakai spender..turun-turun je punya la terkejot sebab sepupu aku tak balik lagi..dia cakap nak tidur sini..aku pun ok je sebab memang dia dah selalu tidur umah aku...lepak punya lepak sepupu aku bagi tahu aku yang adik kembar die on the way nak datang and tidur sini jugak...

terus aku terpikir malam ni ada dua puki yang boleh aku rase...tengah sedap-sedap pikir aku terasa macam konek aku jadi suam-suam kepanasan..rupanya sepupu aku tengah asik mengolom konek aku yang kesepian...aku biar je la dia mengolom...dekat 20 minit die meratah konek aku sampai la pancut dalam mulut dia...dia terus telan aku mani aku...dengan muka dia yang menghairahkan dia tanya aku"tak kisah ke saya isap abg punya tu??"..aku pun menggelengkan kepala sambil senyum...aku pun cakap dgn selamber"konek abg awk dah ratah, kalau abg nak ratah cipap awk yang tembab tu boleh tak?".dengan tanpa berkata apa-apa,dia tarus bukak seluar and spender merah die...aku pun apa lagi,dengan gelojoh nya aku terus terkam cipap die.....aku jilat dari lubang bontot sampai ke lubang cipap dia....lame-lame aku terasa mulut aku penuh dengan air die....aku pun telan jugak....

kalau korang nak tahu apa yang ter jadi selepas aku telan air dia...
tunggu yek....

Berbalik pada cite ni....lepas aku dah bagi kering air die.....die pun ajak aku naik atas.apa lagi mase yang aku nanti-nantikan dah datang,aku takkan lepaskan peluang ni...aku pun naik la dengan die....sampai je kat atas...die terus tolak aku atas katil.dengan rakusnye die bogelkan aku..mula adegan yang aku mimpikan selama ni...

mula aku dengan die buat aksi 69....lepas puas die isap konek aku..die terus masukkan konek aku dalam cipap die yang sedang mengembang....tengah sedap aku enjot....tibe adik kembar die masuk bilik..time tu aku tak tahu apa nak cakap...aku pun alik kan konek aku dan tutup dengan selimut...si akak tutup muka sebab malu dengan adik kembar die..si adik mula bersuara."apa abang dengan akak buat ni???mana semua orang dalam rumah ni??"...dengan rase malu dan takot ya amat aku pun jawab persoalan si adik,"adik,sebenarnya abang dengan akak takda buat apa-apa..semua takda kat rumah.."..si adik time tu pakai singlet yang nampak bra die yang berwarna biru dan seluar jeans yang memang ketat..si adik terus datang dekat dengan si akak dan terus peluk si akak..time hati aku berkata"memang kantoi ka aku malam ni"...dalam diam si adik tengah dok main lidah dengan si akak..

Rupanya dorang ni sebenarnye LESBIAN dan memang sangapkan konek lelaki,disebabkan takut nak main dengan lelaki..dorang main sesama sendiri..tengah sedap aku tengok si adik meramas tetek si akak..aku pun sergah dorang"weyh,apa korang buat ni...tak kan abang nak tengok je."...
kedua-duanye renung aku macam harimau renung mangsanye...terus aku kene terkam dengan dua-dua anak dara yang sedang sangapkan belayan seorang lelaki...bile aku fikirkan balik dah macam blue mat salleh dah....bila aku doggie dengan si adik..si akak sibuk dok jilat telur aku dan cipap si adik yang tak ubah tembam macam cipap si akak...malam tu kedua-dua kembar jerit sekuat-kuatnye aku buat...sampai ke pagi aku dikerjakan...sampai nak tercabut kepala lutut aku...air mani aku setitik pun dorang tak lepaskan...yang paling banyak dapat air mani aku si akak...smapai terkeluar la kat cipap die...bila masing-masing dah puas je..si adik tanya aku"abang.lepas ni kalau adik nak kenikmatan macam ni lagi.abang boleh bagi lagi tak??adik taknak orang lain bagi,adik nak abang je..."aku cume senyum je..si akak pun sambung dengan ayat si adik"kalau abang main dengan adik,akak pun nak gak.."...lagi la aku senyum...

Benda ni berulang selama 5 tahun..sampai la kedua-dua kembar ni mengandungkan anak-anak aku...dan sekarang anak aku anak-anak aku pun setahun lebih..kami habis membuat sex bebas ni...aku dah sayangkan kedua-dua mereka macam bini aku..dorang pun tak kisah dengan aku...

itu la kisah KEMBAR YANG MENDATANGKAN NAFSU.

3 comments:

  1. <<<<<--------- Nud3 g!rl...!!!Nak yang lebih h0t CLICK LINK..!!!!!

    <<<<<--------- Nud3 g!rl...!!!Nak yang lebih h0t CLICK LINK..!!!!!

    <<<<<--------- Nud3 g!rl...!!!Nak yang lebih h0t CLICK LINK..!!!!!

    <<<<<--------- Nud3 g!rl...!!!Nak yang lebih h0t CLICK LINK..!!!!!

    ReplyDelete